Sunday, April 14, 2013

Akanthus Summer Club - Ακάνθους

http://www.getitcheap.gr/akanthus.html

Akanthus Summer Club - Ακάνθους


Το Akanthus Summer Club το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι σηματοδοτεί, για δωδέκατη συνεχή χρονιά στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας, την έναρξη της θερινής περιόδου! Από Παρασκευή 12 Απριλίου και κάθε βράδυ στις 21.00 το Akanthus Summer Club υπόσχεται γεύση, θάλασσα και πολύ διασκέδαση!!

Κάθε Τετάρτη η Θωμαή Απέργη σας περιμένει να σας συνοδεύσει με τους soul jazz ήχους της Κάθε Πέμπτη το Akanthus Summer Club μαζί με την επιτυχημένη ομάδα των Beatles παρουσιάζει τα Thriller Nights Party και φέρνουν στα νότια ένα πάρτυ από τα παλιά... Κάθε Κυριακή "Ακούμε ραδιόφωνο " με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα μας παρουσιάζουν τις τελευταίες επιτυχίες του καλοκαιριού... Happy hour κάθε μέρα το ποτό μέχρι τις 23:00 στα 6e.

Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

Φέτος ο χώρος αλλάζει και μεταμορφώνεται με καινούργιους χώρους και καινούργια διάθεση προς το καλύτερο για εσάς! Για 3η συνεχή χρονιά φιλοξενείται το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά, Παπαϊωάννου. Εξαιρετικό ψάρι και θαλασσινά με φανατικό κοινό. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και ένταξή του στον πολυβραβευμένο Michelin Guide είναι δύο από τις διακρίσεις του για το 2012.

To getitcheap.gr χτυπάει και σπάει τις τιμές για μια προσιτή

Διασκέδαση σε ολούς
Κάντε την κράτηση σας τώρα online ή τηλεφωνικά από το getitcheap.gr
και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων : 6938312850 


1 comment:

goout.gr said...

τρομερό το #ακανθους #summer #club στον άλιμο
http://goout.gr/club/akanthus-summer-club-alimos