Tuesday, June 17, 2014

Romeo Πανταζής Γιαννιάς | Ρομέο Τηλ. 2177334462



ROMEO

Από τις 20 Ιουνίου Romeo  Πανταζής Γιαννιάς και μαζί τους η Βασιλική Νταντά.Φωτιά αναμένεται να πάρει η πίστα του ROMEO για την καλοκαιρινή σεζόν 2014 καθώς το σχήμα Πανταζής Γιαννιάς θα χαρίσουν απίστευτες νύχτες διασκέδασης ταράζοντας τα νερά της παραλιακής στο καλοκαιρινό Ρομέο 2014.

Ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται  στο Romeo ανανεωμένος και με πολύ όρεξη για να βάλει φωτιά στη νύχτα της παραλιακής για το καλοκαίρι 2014 και με την αυθεντική λαϊκή του φωνή και τραγούδια σταθμούς στην καριέρα του όπως «Σε νοσταλγώ», «Έρχεται », «Στον έβδομο ουρανό», « Εγώ δεν είμαι εγώ» και «Θύμισε μου τ’ όνομά σου» έρχεται  γεμάτος διάθεσή να κάνει άνω κάτω το Romeo.
Ο Γιώργος Γιαννιάς μετά από μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Νίκο Μακρόπουλο, παραμένει  στο ROMEO Summer. Ο Γιώργος Γιαννιάς θα συνεχίσει  με πολύ διάθεση και κέφι να εμφανίζεται στο Romeo μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχοντας στις αποσκευές του μεγάλες επιτυχίες με πρόσφατα τεράστια hit τα «Θα μου περάσει», «Πόσο τα σπάει», «Για αυτό σ ’αγαπώ», «Κρύψε με» αλλά και δεκάδες άλλα παλιότερα όπως το «Ετοιμάζω ταξίδι», «Σ ‘αγαπώ», «Αν δεν κάνω λάθος», «Αυτό είναι έρωτας» και πάρα πολλά άλλα….. κάνει πρωταθλητισμό στην επιτυχία, τόσο στην δισκογραφία όσο και στις live εμφανίσεις του.
Κλείσε τραπέζι στο Romeo Πανταζής  Γιαννιάς Ρομέο Πανταζής   Γιαννιάς



Read more: http://www.getitcheap.gr/romeo.html#ixzz34s3u4sFq

1 comment:

romeo pantazis giannias said...

Getitcheap.gr
Το τηλέφωνο κρατήσεων για Romeo Πανταζής Γιαννιάς είναι. 2177334462
Φοιτητικές Τιμές
Παρασκευή: 110€ / 6 άτομα
Σάββατο: 120€ / 6 άτομα
Κυριακή: 90€ / 6 άτομα
Έκπτωση έως 54%
Ειδική Προσφορά
Αποκλειστικά στο http://www.getitcheap.gr Mε κάθε κράτηση στην κανονική τιμή της φιάλης δώρο μια πεντάδα λουλούδια αξίας 40€.
Τιμές Καταστήματος
130€ / 4 άτομα
Read more: http://www.getitcheap.gr/romeo.html#ixzz34s7kMWre